Oppfølgingsbesøk for instruktører, faglig leder og opplæringskontor

Internasjonalt servicekontor dekker reise og hotell i 2–3 dager for instruktører/fagansvarlige som ønsker å følge opp lærlingen sin i utlandet.

Ingen besøk høst 2021

Vi har ikke mulighet for å tilby å besøke lærlingene høsten 2021. Dette er en avgjørelse som er tatt sammen med våre Europeiske samarbeidspartner. 

Én person per bedrift

Som hovedregel dekker vi utgifter til reise og overnatting for én person per bedrift eller opplæringskontor. 

Vi har ikke alltid økonomi eller mulighet til at alle som søker får mulighet til å reise.  

Fellesturer halvvegs i oppholdet

Vi arrangerer fellesturer for faglige ledere/instruktører for besøk hos lærlingene og bedriftene. Internasjonalt servicekontor sørger for det praktiske rundt besøkene og bestiller hotell og flybillett.

Reisene arrangeres når lærlingen er halvvegs i oppholdet. Da har lærlingen blitt kjent i området og i jobben og kan gi en god beskrivelse av hvordan ting fungerer.

Søknadsfrist 1 måned før

Du må søke senest 1 måned før planlagt fellestur. Tidspunkt for reisene blir lagt ut på våre hjemmesider og sendt til den enkelte på mail.

Vi minner om at påmeldingen er bindene etter at fly og hotell er bestilt. Ved avbestilling etter det, må du betale for utgiftene som er påløpt.

I søknadsskjemaet skriver du hvorfor du ønsker å besøke lærlingen og hva du håper å få ut av et slikt opphold. Søknadsskjema er tilgjengelig 2 måneder før fellesreisen.

Fyll ut søknadsskjema for instruktører

Til toppen