Oppfølgingsbesøk hos lærling i utlandet

Internasjonalt servicekontor gir mulighet for opplæringskontor og faglig leder til besøk hos lærling i utlandet.

Mulighet for besøk hos lærling høst 2024

Masse hatter i beige farge med hattebånd det står Malta på. - Klikk for stort bildeMaltahatter Internasjonalt servicekontor

Er du nysgjerrig på hvordan din lærling har det i utlandet?

Vi arrangerer fellesreiser du kan melde din interesse for å delta på.

Fellesturer midtvegs i utenlandsoppholdet

Vi arrangerer fellesturer for faglige leder og opplæringskontor for å besøke lærlingen under oppholdet i utlandet.

Internasjonalt servicekontor sørger for det praktiske rundt besøkene og bestiller hotell og flybillett. Reisene går over 3 dager. Internasjonalt servicekontor dekker flybillett fra og til Oslo lufthavn og hotellovernatting med frokost.

Reisene arrangeres når lærlingen er midtvegs i oppholdet, når lærlingen blitt litt kjent i byen og på jobben, og vet litt om hvordan det er og jobbe og bo i et annen land.

Én person per bedrift

Som hovedregel dekker vi flyreise og overnatting for en person per bedrift eller opplæringskontor. Vi har ikke økonomi eller mulighet til at alle som melder interesse får mulighet til å reise, dette også av hensyn til kapasitet hos våre samarbeidspartnere i utlandet.

Søknadsfrist 

Tidspunkt for reisene blir lagt ut på hjemmesiden i løpet av august 2024.

Du må melde interesse for å delta innen 25. august 2024.

Vi minner om at påmeldingen er bindende etter at fly og hotell er bestilt. Ved en eventuell avbestilling må du betale for utgiftene som er påløpt, hvis det ikke foreligger gyldig dokumentasjon, som for eksempel legeerklæring.

I søknadsskjemaet skriver du hvorfor du ønsker å besøke lærlingen og hva du håper å få ut av et slikt opphold. Etter reisen må du gi en tilbakemelding på utbytte av besøket.  

 

Fyll ut søknadsskjema for instruktører