Spania

Sagrada familia - Klikk for stort bildeSagrada familiaVår destinasjon i Spania er Barcelona. Byen ligger ved kysten av Middelhavet nordøst i Spania.

Hvorfor reise til Barcelona? 

Barcelona er en storby hvor du kan oppleve mye spennende. Dette er den største byen Internasjonalt servicekontor sender lærlinger til. Barcelona er for tiden et av Europas mest populære reisemål. 

Hva kan du gjøre i Barcelona? 

Barcelona er en storby med ca. 5,5 millioner innbyggere. Du kan besøke kjente kulturbygninger som La Sagrada Família, oppleve fornøyelsesparker som Tibidabo, eller bade ved stranden som byen er kjent for. 

Du kan også besøke La Rambla, som er en av de mest kjente gatene, som er kjent for folkeliv, butikker og restauranter. 

Det finnes mye god mat i Spania, og tapas er kanskje det mest kjente. Det er mange spennende restauranter du kan spise på i Barcelona, og maten er generelt billigere enn hjemme i Norge.  

Jobbe i Barcelona 

I Spania er en gjennomsnittlig arbeidsuke på 40 timer.

Du vil oppleve at spanjolene ofte har mye lengre lunsjpauser enn det vi er vant med i Norge. Pausene kan være på 1-3 timer, og de er også kjent for “siesta” midt på dagen.

Punktlighet vil du kunne merke at spanjoler oppfatter forskjellig fra oss nordmenn og andre europeiske land. I Spania blir avtalte tidspunkter ofte ikke sett på som bestemte avtaler, og du blir vanligvis ikke oppfattet som uhøflig hvis du er litt sent ute. 

Lær spansk i Barcelona 

Når du kommer til Barcelona, begynner du på språkskolen Kingsbrook. Språkkurset varer i 3 uker. Skolen ligger sentralt i byen og er lett å komme til med metro og buss. 

Skolen tilbyr et aktivitetsprogram, som du kan være med på. Noen aktiviteter er gratis, og andre må du betale for. Språkskolen er et fint sted å bli kjent med nye mennesker. 

Hvordan reiser du? 

Du og gruppen flyr fra Oslo lufthavn til Barcelona lufthavn, El Prat. Det tar ca. 3 timer og 25 minutter å fly til Barcelona. På flyplassen blir dere hentet med minibuss av samarbeidspartner og transportert til bostedet.  

Bosted - Klikk for stort bildeBosted Internasjonalt servicekontor Hvordan bor du? 

I Barcelona bor du i en leilighet som du deler med andre lærlinger. Du får eget rom, med tilgang til kjøkken og bad. Leiligheten ligger sentralt til i Barcelona.

Mireia Rodrigo og Claudio Delgado - Klikk for stort bildeMireia Rodrigo og Claudio Delgado Internasjonalt servicekontor Samarbeidspartner 

Mireia Rodrigo og Claudio Delgado i  Trainee+ Up er vår samarbeidspartner i Barcelona. De har ansvar for koordinering og tilrettelegging av oppholdet ditt, og er vår lokale kontakt.   

Lære spansk

Lærlingene som reiser til Barcelona får tre uker med spansk språkopplæring før de begynner å jobbe. Språkskolen lærlingene går på heter Kingsbrook idiomas.

Vil du vite mer

Til toppen