Malta

Malta er vår nyeste destinasjon. 

Hvorfor reise til Malta?

Maltahatter - Klikk for stort bildeMaltahatter Internasjonalt servicekontor Du får bo på en nydelig øy som er kjent for sitt varme klima, nydelig natur. Her får du oppleve en kultur som viser det beste Middelhavet har å tilby av mat, musikk og folkehistorie.

Malta er en liten øy som ligger sør for Italia og har en befolkning på 525 285 mennesker. De offisielle språkene på Malta er engelsk og maltesisk, en vest-arabisk dialekt med stor italiensk innflytelse.

Øya har vært bebodd siden 5900 f.Kr. og har en rik historie. Øya har noen av verdens eldste bygg og mange står fortsatt urørt fra de først ble bygd.

På sommeren er Malta en stor turistdestinasjon som er kjent for uteliv og varme. Her kan man bade i blått hav, gå turer i vakker natur og oppleve en livlig og inviterende kultur.

Jobbe i Malta

Å jobbe i Malta kan være annerledes fra din arbeidsplass i Norge, Men malteserne er kjent for å være hyggelige og oftest er engelsk språket som blir brukt på jobb. Det forventes at du skal være punktlig og høflig. Det forventes at du klarer å jobbe mer selvstendig en i Norge. 

Lær språk

Den første uke av oppholdet ditt skal du gå på språkskole. Her får du finpusset engelsken din, og du får samtidig muligheten til å bli kjent med andre studenter og lærlinger fra andre land.

Samarbeidspartner

Vår samarbeidspartner på Malta heter AM language. De tilrettelegger oppholdet på Malta, og er nærmeste kontaktperson under oppholdet.