Malta

Malta - mye sol og rik historie 

Hvorfor reise til Malta?

Maltahatter - Klikk for stort bilde Internasjonalt servicekontor

Du får bo på en nydelig øy som er kjent for sitt varme klima og nydelig natur. 

Malta er en liten øy som ligger sør for Italia og har en befolkning på 525 285 mennesker. De offisielle språkene på Malta er engelsk og maltesisk, en vest-arabisk dialekt med stor italiensk innflytelse.

Øya har vært bebodd siden 5900 f.Kr. og har en rik historie. Øya har noen av verdens eldste bygg og mange står fortsatt urørt fra de først ble bygd. 
Malta en populær ferieøy, med blått hav, vakker natur og et pulserende liv.

Jobbe på Malta

Å jobbe på Malta vil være forskjellig fra din arbeidsplass i Norge, men malteserne er kjent for å være hyggelige og oftest er engelsk språket som blir brukt på jobb. Det forventes at du skal være punktlig og høflig, og at du klarer å jobbe selvstendig. 

Lær språk

Du starter rask i arbeid og benytter engelsk som arbeidsspråk. Her får du finpusset engelsken din, og du får samtidig muligheten til å bli kjent med ungdom fra andre land.

Bo på Malta

Vår samarbeidspartner eier og disponerer egne leiligheter som vi benytter. Det er vanlig at 2 lærlinger av samme kjønn deler rom og at leiligheten kan deles med ungdom fra andre land.

Samarbeidspartner

Vår samarbeidspartner på Malta heter AM language. Det er primært en språkskole som tar imot studenter og ungdom fra hele verden. De tilrettelegger praksisoppholdet og er nærmeste kontaktperson under oppholdet.