Fra fjell til sjø

Nikolas Emil Hole Thunestvedt, reiselivslærling på Rondane høyfjellshotell, har hatt innholdsrike måneder i Bournemouth, England.

På jobb i England

Nikolas Emil Hole Thunestvedt - Klikk for stort bildeNikolas Emil Hole Thunestvedt- Jeg skulle gjerne blitt enda lengre i Bournemouth sier Nikolas med et smil. Han kan se tilbake på 14 uker i Bournemouth hvor han jobbet på et gammelt ærverdig hotell med byens beste utsikt.

- Jeg hadde en ganske annerledes arbeidsdag i England. Her i Norge jobber jeg i resepsjonen, men i England jobbet jeg for det meste i restauranten. Jeg fikk jeg et godt innblikk i hvordan en restaurant drives på et stort hotell, og jeg har tatt med meg flere ideer tilbake til arbeidsplassen min ved Rondane høyfjellshotell, sier Nikolas.

Mange nye venner

- Til sommeren skal jeg til Bilbao og besøke kollegaer fra hotellet, smiler Nikolas.

- Jeg fikk mange nye venner fra både Spania, Italia og England som alle jobbet ved hotellet. Arbeidsmiljøet var supert og vi hadde et godt samhold. Jeg anbefaler virkelig alle å benytte muligheten for praksis i utlandet. Det er lærerikt, sier Thunestvedt.

Fritid og jobbtilbud

Bournemouth - Klikk for stort bildeBournemouthNikolas synes at Bournemouth er en super by og han brukte tiden sammen med venner og vertsfamilien han bodde hos.

- Hvem vet, kanskje jeg ringer sjefen min på hotellet i Bournemouth og sier ja til tilbudet om jobb etter at jeg har tatt fagbrevet, sier Nikolas mens han ser ut på de hvite viddene utenfor hotellet i Rondane.

Til toppen