Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Rapportmøter

Internasjonalt servicekontor har hatt to rapportmøter med lærlingene som var ute høsten 2017.

Torsdag 11. januar 2018

Lærlingene som var i Barcelona, Alghero og Cork + en treskjærerlærling som var i London møttes på Gjøvik torsdag 11. januar. På møtet svarte lærlingene på et rapportskjema som blir sendt automatisk etter de kommer hjem fra et Erasmus+ opphold. Her svarte de hver for seg om hva de synes om oppholdet sitt.

Når rapporteringen og lunsjen var unnagjort, snakket vi plenum om hvordan lærlingene hadde hatt det, hva som var bra og hva som var dårlig. Hver enkelt lærling sa litt hver, noen spørsmål ble svart på vegne av hele gruppen. Det virket som de fleste var veldig fornøyde med både bolig, språkkurset, jobben, samarbeidspartner og med vår jobb.

Gjengen som var i Cork hadde planlagt at de skulle ha på seg matchende gensere på møtet, noe vi synes var veldig morsomt.

Mandag 15. januar 2018

Mandagen uken etter møttes lærlingene som var i Bournemouth, Graz, Næstved og Freiburg på Hedmark fylkeshus for å rapportere om sitt opphold. Dette var en større gruppe med lærlinger enn den gruppen som vi møtte på Gjøvik.

Også på dette møtet svarte de på et rapportskjema og de fikk alle snakke litt om sitt eget opphold og hvordan de har hatt det. Siden det var flere lærlinger på dette møtet snakket de for det meste om jobben sin alene, mens gruppen svarte sammen på spørsmålene om bolig, språkkurs, samarbeidsparter og fritid.

Fornøyde lærlinger

Lærlingene som reiste ut i september 2017 sa de var svært fornøyde med hele oppholdet. De hadde lært mye både faglig og om seg selv. Noen var glade for å være tilbake i Norge, mens andre sa de gjerne kunne ha  jobbet lenger i utlandet. Det er til og med noen av lærlingene som allerede hadde bestilt seg tur til destinasjonen de var på for å besøke venner og arbeidskollegaer de fikk under sitt 14 ukers opphold.

Emil (IKT), Cecilie (Kontor- og administrasjon) og Sahra (Barn- og ungdom) hadde 14 uker av sin læretid i Cork.  - Klikk for stort bildeEmil (IKT), Cecilie (Kontor- og administrasjon) og Sahra (Barn- og ungdom) hadde 14 uker av sin læretid i Cork.

Sist oppdatert 19.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering