Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppstarts- og erfaringsseminar

Internasjonalt servicekontor i Bergen på oppstarts- og erfaringsseminar for Erasmus+.

Onsdag 13.september 2017 deltok Hege, Pål og Kristine fra Internasjonalt servicekontor til på det årlige Oppstarts- og erfaringsseminar for Erasmus+. I år ble det arrangert i Bergen. Det er Senter for Internasjonalisering av Utdanning (SIU) som arrangerer disse samlingene hvert år. Seminaret var for mobilitetsprosjekter og strategiske partnerskap i Erasmus+, for sektorene barnehage og skole, fag- og yrkesopplæring og voksnes læring. 

Mål for dagen

Gjennom dagen ble det gitt mye nyttig og spennende informasjon. Her var det praktisk informasjon om Erasmus+ for både erfarne og uerfarne, erfaringsveksling og mulighet til å bli kjent med SIU og andre prosjektkoordinatorer.

Ragnhild Skålid, utdanningsråd ved EU-delegasjonen var blant dem som holdt foredrag. Hun snakket blant annet om Erasmus+ sin fremtid, EU sine utfordringer og strategiske mål for utdanningssamarbeid i Erasmus+. 

Erasmus+ feirer 30 år

Erasmus+ er verdens største utdanningsprogram og gir mange muligheter for internasjonalisering for elever, lærlinger, studenter og ansatte innen utdanning. Programmet skal bidra til at flere unge opparbeider den kompetansen det er behov for gjennom studier og opplæring. Det skal bidra til å gjøre unge mer attraktive på arbeidsmarkedet i hjemlandet, men også bidra til arbeidsmobilitet mellom de Europeiske landene. Les mer om Erasmus+ her: https://www.siu.no/erasmuspluss

I år fyller Erasmus+ 30 år. Dette ble selvsagt markert på oppstarts- og erfaringsseminaret for Erasmus+.  Dette ble markert med taler, videosnutter og kake. 

Nyttig dag

Oppstarts- og erfaringsseminaret som SIU arrangere er et nyttig seminar for Internasjonalt servicekontor. Her blir det sagt mye viktig informasjon om blant annet økonomi, rapportering etter endt prosjekt og prosjektstyring i mobilitetsprosjekter. I tillegg er det mulig å snakke om og diskutere prosjekter med andre prosjektkoordinatorer. 

Sist oppdatert 27.09.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering