Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nytt år, nye muligheter!

Det er nytt år, og mye spennende som skjer på Internasjonalt servicekontor. 

Lærlinger på reisefot

23 lærlinger fra Hedmark og Oppland skal ta 14 uker av læretiden sin i utlandet våren 2018.

Første helgen i det nye året reiste 16 lærlinger ut til Freiburg, Bournemouth og Cork. De har alle kommet vel fram, og ser ut til å trives i sin nye hjemby. Lørdag 13. januar reiser seks lærlinger til Barcelona. Vi har også en glassblåserlærling som reiser alene til Ebeltoft i Danmark, han reiser ikke ut før 23. januar.

Oppfølgingsbesøk 

I løpet av februar og mars skal Internasjonalt servicekontor reise for å besøke lærlingene i utlandet. Vi besøker alle lærlingene på deres nye arbeidsplass, inviterer lærlinger og veiledere til en felles middag, og vi får nok en gang møte partnerne vi bruker på de forskjellige destinasjonene. Veiledere og faglige ledere for lærlingene er også velkomne til å reise på oppfølgingsbesøk. I år må de som ønsker å reise søke på vår hjemmeside før onsdag 24. januar. 

Fagprøve

Lærlingen på Internasjonalt servicekontor skal ha fagprøven sin i begynnelsen av mars. Hun skal reise til Barcelona sammen med veiledere og prøvenemnda på et oppfølgingsbesøk. Det er første gang en slik fagprøve blir holdt på vårt kontor, så det blir spennende og gøy!

Ny ansatt fra april 

I april vil det begynne en ny ansatt på Internasjonalt servicekontor. Hun vil ha kontoret sitt på Gjøvik til august, da vil kontoret bli flyttet til Lillehammer. Det vil også bli ansatt en ny lærling i starten av august. 

Sist oppdatert 19.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering