Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Mobilitet for ansatte

Vi har fått Erasmus+midler til mobilitet for lærere innen fag- og yrkesopplæring på videregående skoler i Hedmark og Oppland. 

Formål

I 2016 ble vi i Internasjonalt servicekontor oppfordret av Senter for internasjonalisering i utdanning (SIU) om å søke om mobilitet for ansatte i fag- og yrkesopplæring på videregående skoler. Vi fulgte utfordringen og har nå fått innvilget midler til akkurat dette formålet.

Internasjonalt servicekontor ønsker i første omgang å gi lærere innenfor fag- og yrkesopplæring en mulighet til undervisnings-, opplærings-, hospitant- eller praksisopphold ved en partnerorganisasjon i et annet europeisk land. Skolene kan søke om midler til allerede eksisterende internasjonale prosjekt eller helt nye prosjekt. Vi kan, om ønskelig, hjelpe til med å finne gode samarbeidspartnere. 

Varighet

Varigheten kan i henhold til Erasmus+ være minimum 2 dager og maksimum 2 måneder. Vi ser for oss at det vil være hensiktsmessig for ansatte i skole å ta utgangpunkt i prosjekt av en ukes varighet, men er åpne for andre løsninger. 

Erasmus+ stipend

Erasmus+stipendet dekker reise- og bokostnader knyttet til oppholdet.

Internasjonalt servicekontor vil stå for organisering og rapportering av prosjektet.

Søknad

Hvis noen skoler ser at denne typen internasjonalisering kan integreres i skolens plan for kompetanseheving på ett eller flere områder, kan de ta kontakt med Internasjonalt servicekontor og/eller søke via søknadskjemaet.

Sist oppdatert 09.06.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering