Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Mange inntrykk og mye moro

Anne Christin Nicolaysen og Katrine Lunde - Klikk for stort bildeAnne Christin Nicolaysen og Katrine Lunde ISK Katrine Lunde, lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget kom hjem fra Sardina til påske.

Katrine jobbet jobbet 11 uker i en barnehage i Alghero. Nå er Katrine tilbake i Nes barnehage på Stavsjø og forbereder seg til fagprøve i juni.

Mange inntrykk og mye moro

- Jeg lærte mye nytt, det var utfordrende og spennende, en opplevelse jeg ikke ville vært foruten, sier Katrine med et smil om munnen.

Oppholdet i Alghero har gitt henne et innblikk i en annen kultur, språk og nye arbeidsmåter. Det er ganske stor forskjell å jobbe i en barnehage i Norge i forhold til Italia synes Katrine.
-  Noen av de beste minnene fra oppholdet er karnevalsfeiringen i mars. Da var det parader og mye moro, sier Katrine.

Veileder på besøk

ISK inviterer veiledere til å søke om å komme på besøk hos lærlingen i utlandet.  Anne Christin Nicolaysen er veileder for Katrine og ble med til Alghero.

- Det var flott å få besøke Katrine i Alghero, få innblikk i hennes hverdag og besøke barnehagen der hun jobbet, sier Anne Christin. Det fine var at jeg også fikk besøke en barnehage i utlandet og opplever den pedagogikken de bruker der, noe jeg alltid har ønsket uttaler Anne Christin fornøyd.

Sist oppdatert 13.06.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering