Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ledig lærlingplass

Internasjonalt servicekontor søker ny lærling!

Internasjonalt servicekontor sin lærling, Kristine Lundby, vil avslutte sin læretid hos oss i august 2018. Dermed trenger kontoret en ny lærling fra august i år. I den forbindelse har internasjonalt servicekontor besøkt reiselivselever på Hadeland videregående skole og Hamar Katedralskole for å rekruttere ny reiselivslærling til høsten.

Vi mener vi kan tilby den beste lærlingplassen i innlandet. Som lærling på Internasjonalt servicekontor, vil arbeidsoppgavene og dagene være veldig varierte og innholdsrike.

Lærlingen vil jobbe med vanlige kontoroppgaver, være med å informere lærlinger og elever i begge fylkene om tilbudet vårt, delta på intervjuer med andre lærlinger, få innblikk i fylkeskommunen som organisasjon, delta og holde presentasjoner, være vertskap og delta på oppfølgingsreiser til alle våre destinasjoner. I tillegg vil lærlingen få et tre ukers språkkurs og et 14 ukers utenlandsopphold på en av våre destinasjoner.

Trykk her og for å lese hva Kristine Lundby har skrevet om å være lærling hos Internasjonalt servicekontor.

Internasjonalt servicekontor sitt hovedkontor vil være lokalisert på Oppland fylkeshus i Lillehammer. Her vil lærlingen ha sin egen kontorplass, arbeids-PC og jobbtelefon.

Er du reiselivselev som ønsker deg læreplass, send oss en søknad snarest. Vi garanterer deg to lærerike og spennende år.

 
Sist oppdatert 07.02.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering