Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Forberedelsesmøte

Lærlinger og instruktører samlet til forberedelsesmøte i Tingsalen på Hedmark fylkeshus.

Torsdag 24.november 2016 arrangerte Internasjonalt servicekontor forberedelsesmøte for lærlinger som skal reise ut i starten av januar 2017. Dette er et obligatorisk møte med viktig informasjon til alle lærlingene som skal reise ut. Veilederne var også velkomne til å delta på forberedelsesmøte.

Spente lærlinger

28 spente lærlinger med ulike fag var samlet på Hedmark fylkeshus for å få viktig og generell informasjon om utenlandsoppholdet sitt.

Internasjonalt servicekontor sender ut lærlingene i grupper til de forskjellige destinasjonene. På forberedelsesmøte fikk lærlingene tid til å bli litt kjent med gruppen de skal reise med og utveksle kontaktinformasjon. Gruppen fikk også spørsmål som de måtte diskutere seg imellom og svare i plenum.

Europaquiz

I tillegg til å svare på spørsmål, måtte også gruppen svare på en Europaquiz. Lærlingen på Intensjonalt servicekontor hadde laget en quiz med faktarelaterte spørsmål og spørsmål som lærlingene måtte gjette seg fram til. Dette er en morsom aktivitet som gjør at gruppen blir fortere kjent med hverandre.

Alghero høsten 2015

Tidligere lærling Ane Oppegård Østenengen fortalte om sitt utenlandsopphold i Alghero høsten 2015. Hun var kokkelærling og fortalte at hun hadde et stort utbytte av oppholdet sitt. Ane fortalte også om forskjellige utflukter og hvordan hverdagen hennes var i den lille byen Alghero.

Destinasjonsmøter

På slutten av møte fikk lærlingene vite datoer for når de skal komme på et destinasjonsmøte. Dette er også et obligatorisk møte hvor lærlingene får blitt enda bedre kjent med gruppen, underskrive kontrakter, få utdelt flybilletter og andre viktige
dokumenter.

Utreise for lærlingene er i starten av januar 2017. Da reiser 28 lærlinger fra Hedmark og Oppland til Barcelona, Bournemouth, Cork, Freiburg, Graz, Tholthorpe og Oss i Nederland.

Sist oppdatert 29.11.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering