Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Destinasjonsmøter

Alle lærlingene som skal reise ut våren 2017 har nå vært på destinasjonsmøter.

Rett før jul møtte 27 lærlinger til destinasjonsmøter for å få siste informasjon og siste detaljer på plass før utreise. På møtene får lærlingene bli bedre kjent med gruppen de skal reise sammen med. Noen av gruppene var veldig åpne og snakkesalige, men noen grupper var mer stille og tydelig spente.

Viktig informasjon

Det er obligatorisk å møte opp på destinasjonsmøtene som blir arrangert ca. en måned før avreise. Her får lærlingene viktig informasjon om sitt utenlandsopphold, de kan spørre spørsmål som de lurer på og forveksle kontaktinformasjon.

Destinasjonsmapper

Lærlingene får hver sin destinasjonsmappe hvor de finner flybillettene sine, forsikringspapirer, kontrakter og et destinasjonshefte med informasjon om destinasjonen og landet de skal til.

De får også vite hvor de skal jobbe, hvor de skal bo og hvem de skal forholde seg til når de er i utlandet. Internasjonalt servicekontor samarbeider med dyktige partnere som jobber hardt for at våre lærlinger skal få et bra opphold.

Vi i Internasjonalt servicekontor ønsker alle lærlinger en god tur!

 

 

Sist oppdatert 21.12.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering