Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bournemouth våren 2018

Internasjonalt servicekontor på oppfølgingsbesøk i England.

Veiledere 

Internasjonalt servicekontor reise ned til England mandag 12. februar 2016. Vi hadde med oss fire av veilederne til lærlingene som er i England. En hyggelig gjeng, med mye interessant å fortelle. Veilederne som var med oss hadde fagene dataelektroniker, kontor og administrasjon, murer og barn- og ungdomsarbeider. Vi i Internasjonalt servicekontor synes det er veldig nyttig å ha med oss veiledere på oppfølgingsbesøk, siden da kan vi lære mer om faget.

Bedriftsbesøk 

Dessverre var det skoleferie i England nettopp denne uken, og skolen hvor de to barne- og ungdomsarbeiderne jobbet var stengt. Vi fikk ikke besøk bedriften denne gangen, men vi har vært på besøk der mange ganger før og lærlingene som jobbet der fortalte oss at alt var bra.

Vi besøkte de andre fire lærlingene på deres arbeidsplasser. Både lærlingene og de besøkende veilederne virket veldig fornøyde og mente lærlingenes arbeidsoppgaver var faglig relevante.

Felles middag

På tirsdagskveld inviterte vi alle lærlingene, veilederne og vår partner i England til en felles middag som blir spandert av Internasjonalt servicekontor. Dette var en koselig middag hvor vi snakket og hygget oss.

Murerlærling sammen med norsk veileder  - Klikk for stort bildeMurerlærling sammen med norsk veileder Dataelektronikerlærling sammen med engelsk og norsk veileder. - Klikk for stort bildeDataelektronikerlærling sammen med engelsk og norsk veileder.Kontor- og administrasjonslærling sammen med norsk veileder og engelsk sjef - Klikk for stort bildeKontor- og administrasjonslærling sammen med norsk veileder og engelsk sjef

Elektrikerlærling sammen med engelske veiledere  - Klikk for stort bildeElektrikerlærling sammen med engelske veiledere Felles middag med lærlinger, veiledere og partner  - Klikk for stort bildeFelles middag med lærlinger, veiledere og partner

Sist oppdatert 19.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering