Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Besøk i Italia og Malta

Oppfølgingsbesøk  - Klikk for stort bildeInternasjonalt servicekontor besøkte lærlinger fra Hedmark og Oppland som tar en del av læretiden sin i Italia og Malta.

 Tre lærlinger i Alghero, Italia

Mandag 7.november 2016 reiste Kristine og Pål til Alghero i Italia for å besøke lærlingene fra Hedmark og Oppland. Her er det to barne- og ungdomsarbeiderlærlinger og en IKT-lærling.

Internasjonalt servicekontor besøkte alle tre lærlingene sine arbeidsplasser sammen med vår samarbeidspartner Nicola.

Vi hadde også med oss en veileder på turen. Hun synes det var veldig spennende og se lærlingen sin igjen og se forskjellene på en italiensk barnehage og en norsk barnehage. Veilederen var også så heldig å få bli igjen på arbeidsplassen, mens Internasjonalt servicekontor dro videre på neste besøk.

Etter besøkene på arbeidsplassene ble vi invitert til å bli med lærlingene på italiensk språkkurs, hvor vi fikk lære litt italiensk og se hvordan språkundervisningen foregikk. Veldig spennende.

Senere på kvelden inviterte Internasjonalt servicekontor med seg lærlingene fra Hedmark og Oppland og to lærlinger fra Akershus på en felles middag. Dette var en koselig kveld med hyggelig selskap og god mat.  

Tre lærlinger på Malta

Onsdag 9.november 2016 dro Internasjonalt servicekontor videre til Malta for å besøke tre lærlinger. Her er det en barne- og ungdomsarbeiderlærling som jobber i barnehage, en resepsjonistlærling som jobber på et eksklusivt hotell og en IKT-lærling som jobber på Universitetet i Malta.

Også på Malta inviterte Internasjonalt servicekontor lærlingene på middag. Her bestemte lærlingene hvor vi skulle spise, og de fortalte om hvordan oppholdet deres hadde vært så langt.

Dagen etter besøkte vi alle lærlingene på jobb, og de er storfornøyde med oppholdet og lærlingplassene i Malta.

Kort tid igjen

Nå nærmer det seg slutten for alle lærlingene som dro ut i september. Vi håper dette har vært en fin og lærerik opplevelse for alle.

Sist oppdatert 21.11.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering