Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppfølgingsbesøk for veiledere

Internasjonalt servicekontor dekker i mange tilfeller reise og overnatting i 2-3 dager for veiledere/fagansvarlig som ønsker å følge opp lærlingen i utlandet.

Som hovedregel dekker vi utgifter til reise og overnatting for én person per bedrift. Vi har ikke alltid økonomi til å sende ut alle som ønsker det, men som regel får vi det til.

Vi ser det som svært verdifullt at bedrifter og læreplasser følger opp lærlingene mens de er i utlandet, og prøver å tilrettelegge disse oppholdene på best mulig måte. Internasjonalt servicekontor sørger for det praktiske rundt besøkene og arrangerer fellesturer for besøk hos lærling og bedrift.

Reisene arrangeres som regel når lærligen er halvvegs i oppholdet. Vi må ha søknad om reise 1 måned før utreise. Vi minner om at påmelding er bindene etter at fly og hotell er bestilt.

Fyll ut søknadsskjema der du redegjør for hvorfor du ønsker å besøke lærlingen din og hva du håper å få ut av et slikt opphold.

Sist oppdatert 12.04.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering