Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Europass CV

I forbindelse med ditt utenlandsopphold er du nødt til å fylle ut en Europass CV. Dette er en CV som blir brukt som standard i mange europeiske land. 

Slik går du fram:

 1. Gå til Europass CV.
   
 2. Her kan du se eksempel på Europass CV
   
 3. Velg: "Create your CV online".
   
 4. Les informasjonen nøye. Før du begynner er det svært viktig at du forandrer språk fra norsk til engelsk, øverst i høyre hjørnet. Det er selvfølgelig også viktig at du skriver inn all informasjon i CV-en på engelsk.
   
 5. Fyll ut CV-en steg for steg. Husk på å trykk "Save" nederst på sida for hver gang du legger til ny arbeidsplass etc. Dette gjelder på stegene: "Work experience", "Education and training" og "Language(s)". Nåværende praksis i bedriften du er lærling i, skal nevnes under "Work experience".
   
 6. Når du har fylt inn all nødvendig informasjon, trykk på "Save"-knappen som ligger i venstre feltet.
   
 7. Trykk deretter på "More formats" og velg Word-dokument. Det er viktig at du alltid lagrer i Word. (NB. Vær oppmerksom på at du ikke har mulighet til å forandre din CV på denne siden etter at du har gått hit.)
   
 8. Husk å legge inn et bilde (type passfoto) av deg selv. Legg inn bildet øverst til høyre på CV-en.
   
 9. Husk å skrive tydelig hvilken type jobb du søker på. "Job applied for".
   
 10. Send din nye Europass CV til oss på den e-postadressen som er oppgitt i bekreftelsesbrevet du har fått.
Sist oppdatert 02.05.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering