Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Europass CV

Alle som søker blir invitert på et intervju. Når du kommer på intervju skal du lage og ta med deg en Europass CV. Dette er en CV som brukes som standard i mange europeiske land. 

Slik går du fram:

 1. Gå til Europass CV.
   
 2. Her kan du se eksempel på Europass CV (PDF, 105 kB)
   
 3. Velg: "Create your CV online".
   
 4. Les informasjonen nøye. Før du begynner er det svært viktig at du forandrer språk fra norsk til engelsk øverst i høyre hjørnet. Husk at CV-en skal skrives på engelsk. Her finner du informasjon om faget ditt på engelsk.
   
 5. Fyll ut CV-en steg for steg. Husk å trykke "Save" nederst til høyre hver gang du legger inn ny informasjon. Husk det er viktig å beskrive hvilke arbeidsoppgaver du har/har gjort i de forskjellige jobbene. Lærlingejobben er selvfølgelig den viktigste!
   
 6. Husk at på bakgrunn av CV-en så finner vår samarbeidspartner i utlandet arbeidssted til deg.
   
 7. Når du har fylt inn all nødvendig informasjon, trykk på "Save".
   
 8. Trykk deretter på "Download"  og deretter "More formats". Velg Word-dokument. Det er viktig at du alltid lagrer i Word.
   
 9. Husk å legge inn et portrettbilde av god kvalitet (type passfoto) under "Extra fields". Legg inn bildet øverst til venstre i CV-en.
   
 10. Husk å skrive tydelig hvilken type jobb du søker på. "Job applied for". Se eksempel.
   
 11. Send din Europass CV til oss: postis@innlandetfylke.no
Sist oppdatert 24.03.2020
Fant du det du lette etter?
Login for redigering