Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Italia

Destinasjonen vår i Italia er byen Alghero som ligger nordvest på øya Sardinia.

By

Alghero

Samarbeidspartner

Centro Mediterrano Pintadera 

Nettside
http://www.pintadera.info/ 

Kontaktperson
Nicola Schroeder

Bolig for lærlingene

Lærlingene som drar til Alghero, deler leiligheter som ligger sentralt i forhold til byen og lærebedriftene. Noen ganger deler lærlinger fra Innlandet leilighet med lærlinger fra andre norske fylker.

Språkskole

Lærlingene som reiser til Alghero får tre uker med italiensk språkkurs før de begynner å jobbe. Språkskolen vi bruker i Alghero drives av vår samarbeidspartneren som heter Pintadera.

Litt om Alghero 

Alghero er en liten by i provinsen Sassari på Sardinia i Italia med 43 831 (2009) innbyggere og et areal på 224,43 km². Italiensk er det offisielle språket i Alghero.

Byen tilbyr mye mer enn bare hvite sandstrender og krystallklart vann. Byens unike historie, tradisjoner, arkitektur og sosiale mangfold blandet med de milde og komfortable omgivelsene gjør Alghero til en spennende destinasjon.

Selv om Alghero er en liten destinasjon betyr det ikke at det er lite å gjøre i denne byen. Her kan man blant annet dra på båtturer, dykke, delfin-og hvalsafari, besøke vingård og mye mer.

Lenker

Worldtravelguide

Lonelyplanet

Sist oppdatert 12.02.2020
Fant du det du lette etter?
Login for redigering